• Chauffeurs

  RDB service streeft ernaar om onze mensen goed opgeleid de weg op te sturen. Veel van onze chauffeurs zijn in het bezit van het ADR certificaat. Een ADR certificaat is een verplicht diploma voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren. Een dergelijk certificaat is vijf jaar geldig. Voor de vervaldatum van het certificaat volgen onze gecertificeerde chauffeurs een verlengingscursus. Op deze manier blijven onze chauffeurs gecertificeerd en op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Onze ADR gecertificeerde chauffeurs kunnen worden ingezet voor zowel ADR stukgoed als ADR tanktransport. Een aantal van onze chauffers zijn ook in het bezit van het VCA-vol certificaat , dit kan altijd van pas komen als er in/op de petrochemie gelost of geladen moet worden.

 • Verkeersregelaars

  Sinds eind 2014 levert RDB-Service in samenwerking met VSZH (Verkeer Service Zuid-Holland) professionele en gecertificeerde verkeersregelaars. Ook een aantal van onze chauffeurs hebben het Verkeersregelaarscertificaat Volledig Bevoegd.

   

   

 • Riggers

  Ook heeft RDB service de beschikking over riggers die het vervoer van lasten door de lucht ook mogelijk maken. Een rigger bevestigd de last aan de haak van de hijskraan en zorgt ervoor dat de last veilig gehesen kan worden. Onze riggers bezitten ook allemaal VCA vol en een rigging diploma .