• RDB service is als bedrijf sinds 2012 actief in de transportwereld en logistieke diensten. Sinds dit jaar is RDB service ook actief in het uitzenden van chauffeurs. De naam RDB service staat synoniem voor uitstekende service, flexibele oplossingen en een klantengerichte aanpak. Logistieke ondersteuning in de breedste betekenis van het woord

  Onze sterke punten:

  • Service en flexibiliteit: Perfecte service op maat van de klant, is onze doelstelling.
   Daarom zijn wij ook 24/7 bereikbaar.
  • Teamwork en verbintenis: Transport en Logistiek onder 1 dak is een groot pluspunt. Bovendien kunnen onze klanten rekenen op een team dat verantwoordelijkheid neemt en verbintenissen aangaat. Inderdaad, wij hechten veel belang aan de opleiding en motivatie van ons team.
  • Veiligheid en milieuvriendelijk: Perfecte dagelijkse handelingen, ondersteund door een duurzaam veiligheidsbeleid.
  • Samenwerking: Met de diverse afdelingen binnen ons bedrijf en externe partners trachten we een lange termijn activiteit uit te bouwen binnen het verre bereik van transport en logistiek.

  Onze kracht ligt bij het leveren van maatwerk. Wij vinden een persoonlijk gesprek erg belangrijk. Alleen op deze manier krijgen wij meer inzicht in uw organisatie en u in RDB service en wat we voor elkaar kunnen betekenen.